huberto44, a z czystej ciekawości? Czym oni Ci tam zawinili?
Światowa Liga Siatkówki
Zwiń
X
-
Światowa Liga Siatkówki
Od 1997 roku Skoda. 97-99 Felicia 1.3 99-01 Octavia 1.9 TDI 90KM 01-08 Octavia 1.9 TDI 110KM 09-.. Superb 1.8 TSI & Octavia 1.6 Mint
www.gprk.plTagi: Brak
-
-
Również dałączam się do gratulacjii
W sumie historyczny moment. Po raz pierwszy zaszliśmy tak wysoko w lidze światowej.
Złoty medal :lol: Nie tak dawno, było to do nie pomyślenia, żeby wygrać z Brazylią.
A tu proszę... cztery razy z rzędu wygraliśmy z nimi. Chłopaki posłali ich do domu.
Odstawili nawet mistrzów olimpijskich.
Ładny meczyk był...
Teraz medal na olimpiadzie, i... chłopaki pozamiatają cały świat :lol:
Jeszcze raz gratulacje.Była O1 AGR
Jest O1FL ALH
Komentarz
-
-
Siatkówka niedoceniana przez pewien czas teraz rodzi piękne owoce. To jest Olbrzymi sukces, mamy bardzo doświadczonych, mądrych siatkarzy. Brylanty sie szlifują i to może być era dominacji naszej kadry. Brazylia oddaje pałeczkę w tym biegu na poczet nowych zmienników.
Siatkarze mimo, że nie byli tak mocno dopingowani jak piłkarze, mecze, strefy kibica, etc. a przynieśli większą radosć i emocje, a pieniądze znaczne mniejsze idą na siatkówke.
Po wygraniu LŚ wskoczyliśmy na 3 MIEJSCE RANKINGU FIVB, czy piłkarze kiedykolwiek wskoczą tak wysoko w rankingu FIFA? Chyba nie prędko. Nie prędko też ograją światowe zespoły, np. Brazylię i to w takim stylu kilkakrotnie! Trener Andrea Anastasi ze swoim sztabem szkoleniowym odwalili kawał niesamowitej roboty, chwała im za to i oby owoce tej pracy nie poszły na marne, a przypieczętowali tą forme również i złotym medalem IO!
DZIĘKUJEMY :!:
Era Złotek trenera Niemczyka już była, nastaje era męskich Złotek - Anastazjątek :szeroki_usmiech[scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]
Komentarz
-
-
Uważam, że sukcesy polskiej, męskiej siatkówki mają miejsce w jak najbardziej odpowiednim czasie. Po żałosnym występie polskich "kopaczy" w Euro 2012, po kolejnym pokazaniu "prawdziwego oblicza" pana Lato, po ujawnieniu się wszystkich chętnych na stołek prezesa PZPN, cała nasza męska siatkówka pokazała, że nie trzeba ładować nie wiadomo jakiej kasy w związek i wychwalać, jak to pięknie będzie dzięki poświęceniu działaczy, aby osiągnąć sukces. Wystarczy, aby chłopaki chcieli grać i potrafili to robić - wtedy można sięgnąć samego szczytu (tego w pozytywnym znaczeniu). Gdyby to ode mnie zależało, na przynajmniej 2 lata odsunąłbym polską piłkę kopaną na margines (chodzi mi głównie o "wyczyny" reprezentacji) i - korzystając z tego - uporządkowałbym nasze władze piłkarskie. A zaoszczędzoną na piłce nożnej kasę władowałbym w dyscypliny, które są tego warte i w których nasi reprezentanci chcą i umieją wygrywać.Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sebasuperbEra Złotek trenera Niemczyka już była, nastaje era męskich Złotek - Anastazjątek :szeroki_usmiechIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez Eidos71Uważam, że sukcesy polskiej, męskiej siatkówki mają miejsce w jak najbardziej odpowiednim czasie. Po żałosnym występie polskich "kopaczy" w Euro 2012, po kolejnym pokazaniu "prawdziwego oblicza" pana Lato, po ujawnieniu się wszystkich chętnych na stołek prezesa PZPN, cała nasza męska siatkówka pokazała, że nie trzeba ładować nie wiadomo jakiej kasy w związek i wychwalać, jak to pięknie będzie dzięki poświęceniu działaczy, aby osiągnąć sukces. Wystarczy, aby chłopaki chcieli grać i potrafili to robić - wtedy można sięgnąć samego szczytu (tego w pozytywnym znaczeniu). Gdyby to ode mnie zależało, na przynajmniej 2 lata odsunąłbym polską piłkę kopaną na margines (chodzi mi głównie o "wyczyny" reprezentacji) i - korzystając z tego - uporządkowałbym nasze władze piłkarskie. A zaoszczędzoną na piłce nożnej kasę władowałbym w dyscypliny, które są tego warte i w których nasi reprezentanci chcą i umieją wygrywać.Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Komentarz
-
Komentarz